Soldeur - Wild van stof

Stoffenwinkel & webshop uit Kortrijk

Implementatie in voortgang: De Digitale Transformatie van Soldeur / Wild van Stof met Konu en Odoo


Soldeur / Wild van Stof, is een echte familiezaak die een diepgewortelde passie voor stoffen deelt. Al meer dan 60 jaar bieden ze een uitgebreid assortiment aan textielproducten in hun winkel in Kortrijk, en ze hebben een sterke online aanwezigheid opgebouwd die hen bekend heeft gemaakt in heel België, Nederland en Noord-Frankrijk.

Bij Konu, als trotse Odoo implementator, zijn we vereerd om met Soldeur / Wild van Stof samen te werken aan hun digitale transformatie, door het ontwikkelen van een geheel nieuwe webshop en het implementeren van een gestroomlijnd kassasysteem, innovatief voorraadbeheer en efficiënte boekhouding - allemaal in Odoo.

Een unieke eigenschap van Soldeur / Wild van Stof is hun toewijding aan het delen van kennis en passie voor textiel door middel van workshops en opleidingen. Dit maakt deel uit van de digitale transformatie; we zullen deze workshops en opleidingen integreren in Odoo, zodat ze gemakkelijk gedeeld kunnen worden met klanten.

Het implementeren van Odoo in het bedrijfsproces van Soldeur / Wild van Stof betekent een meer geïntegreerde en efficiënte bedrijfsvoering. Met Odoo kunnen alle bedrijfsprocessen, van verkoop tot voorraadbeheer en boekhouding, op een gecentraliseerde manier worden beheerd. Dit zal niet alleen de bedrijfsefficiëntie verbeteren, maar ook een naadloze klantervaring mogelijk maken, zowel online als offline.

We zijn ervan overtuigd dat de implementatie van Odoo bij Soldeur / Wild van Stof een sterke basis zal leggen voor hun toekomstige groei. Het stelt hen in staat om hun bedrijfsprocessen te stroomlijnen, hun klantinteractie te verbeteren en uiteindelijk hun passie voor stoffen op een meer effectieve manier te delen.

Bij Konu werken we nauw samen met onze klanten om hun unieke behoeften te begrijpen en hen te helpen hun volledige potentieel te bereiken door de implementatie van Odoo. Wij zijn trots om deel uit te maken van de digitale reis van Soldeur / Wild van Stof en kijken ernaar uit om de vruchten van deze samenwerking te zien bloeien.

Het project is momenteel nog in uitvoering en we werken hard om ervoor te zorgen dat alles vlekkeloos verloopt. Wij zullen een nieuwe blogpost publiceren bij de voltooiing van het project om de resultaten te delen.

Blijf ons volgen voor meer updates en om te leren hoe Konu en Odoo kunnen helpen bij het digitaliseren van uw bedrijfsprocessen en het verbeteren van uw bedrijfsvoering.


Soldeur - Wild van stof
Daan van Konu 17 april 2023
Deel deze post
Archiveren
Limotec
Limotec, betrouwbare detectie van brand, gas en co