Voorafgaand aan het project

Hoe start u met digitale transformatie?

Beginnen is simpel: met een eerste kennismaking. We ontmoeten elkaar bij u op kantoor of online om uw unieke situatie te begrijpen. We luisteren naar uw verhaal, identificeren kernproblemen en bespreken mogelijke oplossingen. Ongeacht uw sector, of u nu diensten levert, handelt in detail- of groothandel, producten vervaardigt of een combinatie hiervan hanteert, samen evalueren we eerst of nieuwe software de juiste keuze voor u is. Een project is pas zinvol als het een bewezen positieve impact kan hebben op uw bedrijfsvoering.

Zorg dat u overtuigd bent van de oplossing

Voor ons is het essentieel dat u volledig op de hoogte bent van de mogelijkheden en beperkingen van de voorgestelde oplossingen. Daarom krijgt u na ons gesprek een gepersonaliseerde demo, niet alleen theoretisch maar ook praktisch, zoals u het systeem daadwerkelijk zou gebruiken. We geven u toegang tot de software, zodat u zelf kunt experimenteren voordat u een beslissing neemt. Dit helpt u de functionaliteit van de software volledig te begrijpen en te verzekeren dat het aan uw behoeften voldoet.


Deze aanpak garandeert dat wanneer u besluit verder te gaan met een implementatie, u al een stevige basis hebt van begrip en vertrouwen in de oplossing.

Konu methode


Ontdekking & Snelle Implementatie

Wij beginnen met diepgaande sessies om uw bedrijfsdoelstellingen en processen grondig te begrijpen. We identificeren kansen voor snelle implementatie om directe waarde te leveren, wat vertrouwen in het project versterkt.


Prototype & Vroege Training

Wij ontwikkelen een initiële versie van de oplossing en geven demonstraties om vroegtijdige feedback te verzamelen. We starten de trainingen al vroeg om de betrokkenheid en acceptatie van de gebruikers te bevorderen.


Iteratief Bouwen & Verbeteren

Wij gaan over tot de volledige bouw van het systeem, testen grondig en passen aan waar nodig. Na de livegang bieden wij hypercare om een soepele overgang te garanderen en blijven wij het systeem ontwikkelen op basis van gebruikersfeedback.

Onze algemene werkwijze doorheen een project


Snelle Waardecreatie

Wij focussen op het snel leveren van waarde door early wins te implementeren. Dit draagt bij aan een positief momentum en bouwt vertrouwen op binnen het project.


Gebruiker Centraal Stellen

Wij betrekken gebruikers vroeg bij het proces door middel van trainingen en demonstraties, om ervoor te zorgen dat de oplossing goed aansluit bij hun behoeften.


Continue Verbetering

Wij hanteren een cyclische aanpak van bouwen, feedback verzamelen, aanpassen en verbeteren. Dit zorgt ervoor dat de oplossing blijft evolueren met de behoeften van uw organisatie.